Referanser

5/5

«Ecolaft leverer solide og flotte hytter i stav og laft med høy kvalitet på håndverket. Lafteknutene er av tradisjonell, norsk type og meget godt gjennomført. Vi har så langt bygd tre hytter i samarbeid med Ecolaft uten problemer. Vi opplever bedriften som en kvalitetsbevisst og løsningsorientert samarbeidspartner som bestreber seg på å følge norske lover og regler og norske standarder. De har dyktige og motiverte arbeidere som leverer et solid og godt håndverk.»

/Kjetil Heitmann, Naturhytta AS/

 Ecolaft atsauksmes 3
 Ecolaft atsauksmes 5
5/5

Når vi bestemte oss for å bygge hytte ønsket vi en leverandør som kunne imøtekomme våre egne krav til løsning og gi oss personlig service og oppfølging. Etter en grundig evaluering av flere relevante selskaper falt valget på Ecolaft. Her ble vi møtt med kompetent og personlig service som var meget fleksibel i forhold til våre ønsker når det gjaldt hyttas arkitektur og løsning. Faktisk tegnet Ecolaft hytta helt etter våre ønsker og leverte komplette meget profesjonelle plantegninger på både eksteriør og interiør. Når det gjaldt materialvalg, fargekombinasjoner og standard på gulv, tak, vinduer, dører etc. var det heller ikke noe problem å få leveransen tilpasset våre ønsker. Vi hadde god dialog og kontinuerlig informasjonsutveksling gjennom hele konstruksjons og byggeprosessen. Vi foretok også et besøk ved fabrikken for å besiktigelse lafte-bygget før det ble demontert og fraktet til Norge. Alt i alt er vi meget fornøyd med Ecolaft som leverandør, og syntes vi har fått oppført vår «drømmehytte» med meget god kvalitet til en fornuftig pris. Derfor har vi ingen betenkeligheter med å anbefale Ecolaft til andre hyttebyggere.

/Bygget i Nore og Uvdal kommune for Rolf Pedersen/

5/5

Ecolaft har bygget vår tømmer hytte. Gjennom hele byggeprosesen har vi opplevd et godt samarbeid og kvaliteten på materialer og arbeid har vært av høy klasse. Hytten ble levert til avtalt tid. De har utført etterarbeider så snart de ble kontaktet. Vi er meget fornøyd servicen og resultatet. Det er en glede å gi vår anbefaling av Ecolaft.

/Jan Olav fra Sjusjoen (Norge)/

 Ecolaft atsauksmes 4
 Ecolaft atsauksmes 2
5/5

Hjertelig takk for en fantastisk hytte!
Jeg fikk meget tidlig følelsen av å ha knyttet kontakt med et profesjonelt selskap med lang erfaring i bygging av høykvalitets laftehytter. Dette inntrykket forsterket seg gjennom den innledende prosjekteringsfasen der Ecolaft, på en meget effektiv måte, gjorde de tilpasninger vi ønsket ut fra deres Fjellhytte- grunnmodell. Prosjekteringsperioden forløp tidsmessig helt i henhold til kontrakt og på hyttetomten ble jeg meget imponert over Ecolaft sitt meget effektive og håndverksmessig dyktig arbeidsteam.
Igjen takk for et fantastisk samarbeide som fortjener kun de beste lovord!

/Rolf fra Selbu (Norge)/

5/5

Bygge hytte er gjerne ett stort skritt å ta for de fleste og for oss ble det en litt hasteavgjørelse da vi fikk muligheten til å kjøpe en fantastisk tomt på Storstøllie i Aurdalsåsen ved Fagernes. Tegnet hovedsakelig hytta selv og ville ha tømmerhytte. Etter søk på nettet fant vi ulike leverandører som vi snakket med men, landet på 3 ulike hvor to var fra Latvia og en fra Estland. Pris og fleksibiliteten til ECOLAFT gjorde at vi tok ett besøk på fabrikken og når vi så engasjementet og kvaliteten på håndarbeidet til ECOLAFT sine ansatte var det ikke vanskelig å velge, og vi har ikke angret en dag siden. Vi tok også ett besøk på hytter de hadde levert i Norge tidligere. Leveringstid og byggeprosessen gikk etter avtalt tid og endringer underveis etter dialog med byggeleder var kun preget av «litt» kulturforskjell, men løsbart når vilje er til stede. Ca ett år etter ferdigstillelse var de på besøk og justerte diverse påler og sjekket endringer i treverk, samt at ledelsen har vi hatt kontakt med regelmessig når vi har hatt spørsmål. Erfaringen vår er derfor svært så positiv og med selv en leverandør som er forholdsvis liten klarer å levere med kvalitet som en forventer av de store og at de samtidig gir den fleksibiliteten som ofte ønskes. De fleste bygger hytte for første gang og da er det ikke lett å få med seg alt i planleggingsfasen. Nå bare nyter vi dette fantastiske byggverk.

/Jan på Storstøllie i Aurdalsåsen ved Fagernes/

 Ecolaft atsauksmes 1
 Ecolaft atsauksmes 
5/5

Vi var tidlig i planleggingsfasen i kontakt med mange leverandører. Vi fikk også tilbud fra ett firma, men vi ønsket konkurrerende tilbud. Vi kikket på nettet og fant Eco Laft som vi kontaktet med vår tegninger og fikk tilbud som absolutt var av interesse. Prosessen med tegninger og tilpasninger gikk veldig greit. Kontraktsprosessen p.g.a ulikt lovverk i de to land ble til slutt løst på en god måte,
Vi var like» flinke « i engelsk begge parter så vi fikk etter hvert meget god kontakt og med gjensidig forståelse gikk dette over all forventning. Vi var meget imponert over fremdriften og Eco Laft leverte bygget ferdig ca. 14 dager før ferdigstillelsestidspunktet etter kontrakten. Servicen efter ferdig stillelsen har vært imponerende. Eco Laft har flinke og trivelige håndverkere som gjør en meget god jobb. De kommer til avtalt tid og leverer. Det er jo litt spesielt med tømmerhytter hvor det er nesten kontinuerlig justeringer av dører p.g.a at tømmer krymper og beveger seg. Jeg og min kone leide ei mindre hytte med plass til 6 personer hvor vi bodde sammen med arbeiderne fra Eco Laft ,fordi vi koordinerte alle entreprisene og utførte en del arbeider på hytta selv. I begynnelsen var dette uvant for arbeidere Latvia, men det gikk bra og vi fikk en vennskapelig tone oss i mellom. Vi kan på det varmeste anbefale Eco Laft.

/Jan i Eggedal (Norge)/